Vi er Danmarks nye muslimske ægteskabs side, hvor du har mulighed for at benytte vores kæmpe netværk af muslimer, der lige som dig, søger en seriøs muslimsk kandidat til ægteskab.

Vi arbejder passioneret, for at inshallah skabe et stort muslimsk fællesskab for hele Danmark.

www.singlemuslim.dk er en muslimsk virksomhed for muslimer i hele Danmark. Der er mange forskellige kulture og nationaliteter repræsenteret på siden, så det er afgørende at vi beskæftiger os aktivt med de problematikker der måtte opstå. Vi arbejder derfor 24/7 på at gøre din oplevelse på www.singlemuslim.dk så behagelig som muligt. Derfor har vi blandt andet indført en oversættelsesfunktion, som gør at du kan oversætte alt på siden til stort set alle sprog.

Vi har til formål at bidrage til det muslimske miljø i Danmark, og sikre at du som muslim, trygt og nemt kan finde dig en muslimsk ægtefælle, som har samme værdier, holdninger og praktiserende niveau som dig selv.

www.singlemuslim.dk skal til enhver tid, forbindes med en seriøs, respektabel, muslimsk hjemmeside, hvor du som muslim, kan finde en muslimsk ægtefælle, der passer lige præcis til dig.