Ofte stillede spørgsmål, fra brugere på www.singlemuslim.dkHvorfor koster det penge at opgradere sin profil på singlemuslim.dk?

Vi er en betalingsside fordi vi hele tiden udvikler siden efter jeres behov, for at skabe en god og seriøs oplevelse, på www.singlemuslim.dk. Vi har derudover supportere tilknyttet siden, for at kunne frasortere useriøse og u-islamiske profiler, og besvare spørgsmål fra jer. Alt dette er til for at siden kan blive en god side for muslimer der søger en god muslimsk kandidat, til ægteskab. Vi stræber efter at sikre at du og dine muslimske brødre og søstre har stor mulighed for at finde den eneste ene.


Hvad får jeg ud af at oprette en betalingsprofil?

Du sparer en masse tid. Som gratis medlem er du nød til at være online ofte og i længere tid, for at kunne komme i kontakt med andre profiler på chatten. Vi får nye profiler hver eneste dag, så du skal være meget heldig og bruge meget tid, hvis du skal finde din eneste ene, på chatten.

Med en betalingsprofil, kan du nemt og hurtigt søge efter de kvaliteter du ønsker i din kommende kandidat, og så sende dem en besked, selvom de ikke er online.

Derudover har vi ud fra vores erfaringer konstateret, at dem som opgradere bliver taget mere seriøs og det er ofte at dem som opgraderer, finder det de søge. Hvis du opgradere har du mulighed for at søge og skrive til dine match og de profiler du ellers synes er interessante. Hvis man ikke opgradere, kan man stadig bruge chatten, men det er ikke altid at det er dem som er på chatten, som man søger. Vi oplever også at rigtig mange ikke ønsker at bruge chatten, og i stedet ønsker at blive kontaktet via beskeder, fordi de så er sikre på, at dem som skriver er seriøse.


Får i mine kortoplysninger, hvis jeg opretter en betalingsprofil?

Nej, vi får ikke dine kortoplysninger eller andre personlige oplysninger.
Vi benytter paypal, som er et meget sikkert betalingssystem.


Hvordan finder jeg mine match?

Der er mulighed for at du i ”mine match”, kan indtaste hvordan din kandidat skal være. Du kan vælge imellem uddannelses niveau, etniske baggrund og hvor ofte din kandidat skal be fx og meget mere.


Hvordan åbner og lukker jeg for chatten?

Hvis din chat er lukket, vil der være en blå bobbel nederst i højre hjørne af din skærm. Den bobbel trykker du på, og derefter trykker du på ”offline” hvis der vises


Hvad betyder ”anmeld”, og hvad sker der når jeg anmelder en profil?

Anmeld betyder at hvis du ser en profil, eller er i kontakt med en profil, som overtræder vores regler, har du mulighed for at melde den. Profilen vil derefter blive set igennem af os, hvorefter vi vil tage den nødvendige handling, som kan være at profilen får en advarsel eller i grovere tilfælde bliver slettet og udelukket fra siden.


Læser administrationen med i mine mails?

Administrationen læser på ingen måde med i nogen mails, medmindre der bliver rapporteret om, at profilen er u-islamisk eller har en useriøs karakter. Der er mulighed for at rapportere profiler på profilsiderne, og vi er i gang med at udvikle en ny chat rapportering, som vil forhindre useriøse profiler at bruge chatten.


Hvordan sletter jeg min profil?

Det gør du i ”rediger profil”, nederst på siden.


Kan jeg ændre mit brugernavn?

Ja, det gør du i ”rediger profil”.