1) - Betingelser for profiler på Singlemuslim.dk www.singlemuslim.se og islamiclifepartner.co.uk

 • A. Du skal være fyldt 15 år, for at have en profil på Singlemuslim.dk

 • B. Når du indtaster din e-mail, accepteres det at vi må sende dig nyhedsbreve, match samt beskeder fra vores administrator. Samtidigt vil du kunne benytte dig af at, vi kan sende dig dit kodeord, hvis du har forglemt det.

 • C. Det er ulovligt at indtaste andres personrelateret oplysninger, som fx. kan være e-mails, tlf nr. og lign.

 • D. Alle former for racisme og chikane vil blive politianmeldt med IP adresse.

 • E. Singlemuslim.dk vil uden varsel og på ethvert tidspunkt, kunne ændre/slette, profiler der udnytter Singlemuslim.dk kommercielt, eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, useriøse, usande, diskreminerende eller på anden måde vurderes af Singlemuslim.dk, til ikke at leve op til et acceptabelt niveau. Singlemuslim.dk accepterer ikke indhold af stærke pornografiske undertoner. Dette gælder ligeledes billeder på din profil og hvis kvinder som ikke bærer tørklæde, ikke er anstændigt klædt.

 • F.Hvis vi skønner at din profil er oprettet med dating for øje eller andet uislamisk og/eller uanstændigt, forbeholder vi os retten til at sætte din profil i bero eller lukke din profil alt efter sagens karakter.

 • G. Pædofili eller andet ulovligt indhold, vil blive politianmeldt uden varsel med IP adresse.

 • H. Indlæg i Blog og Forum, kan slettes af Singlemuslim.dk, såfremt vi skønner at disse er uanstændige eller er med til at gøre oplevelsen af Singlemuslim.dk dårlig. Spam og anden dårlig opførsel på chatten, kan medføre bortvisning. Det er vigitgt at du bruger et anstændigt adværdsmønster.

 • I. Hvis du får en henvisning fra Singlemuslim.dk, skal denne henvisning følges, ellers kan det medføre at din profil bortvist og slettet.

 • J. Hvis du opretter en begivenhed, står du ansvarlig for at afvikle begivendheden som lovet og beskrevet overfor deltagerne.Der gælder for alle arrangementer under Events, at ved afbud inden tilmeldingsfristen angivet på arrangementet er arrangøren forpligtet til at refundere den tilmeldtes betaling. Singlemuslim.dk kan ikke gøres ansvarlig for de enkelte events. Såfremt du finder en begivenhed utilstrækkelig, bedes du kontakte begivenheds opretteren. Hvis du ikke kan få kontakt til begivenhedsopretteren, bedes du kontakte singlemuslim.dk. HVis Singlemuslim.dk bliver bekendt med at reglerne for oprettelse/afholdelse af en begivenhed ikke er overholdt, kan vi til enhvertid og uden varsel, slette begivenheden og/eller opretterens profil.

 • K. Du skal være opmærksom på at hvis du ikke ønsker at dine uploadede billeder ikke skal vises på forsiden, kan dette gøres ved at tilføje dine billeder en adgangskode, eller gøre dem synlige kun for dine venner.

 • L. Singlemuslim.dk er meget opmærksom på, at alle vores brugerer skal føle sig trygge og glade på vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde enhver form for indhold, som de påskønner har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser.

 • M. Før du gør brug af Singlemuslim.dk til at kontakte andre medlemmer, skal du selv informere din wali om din brug af siden og hvem du kontakter.